Aangepaste vraagprijs: € 13.450,=

Samenvatting:

Zeilklare Kolibri 660, uitstekend onderhouden, compacte comfortabele schoonheid van eerste eigenaar, single-handed te zeilen inclusief Honda 8 pk, 4 takt buitenboord motor. Zijn omwille van gepland langer verblijf aan boord op zoek naar een groter zeiljacht.

Algemeen:

Sportief zeiljacht, bouwjaar 2000, afmetingen 6.75 m. lang, 2.45 m.breed en 1.35 m. diepgang, is bij uitstek geschikt om gezellig met familie en vrienden dag- en weekendtochten te maken. Ze is voorzien van hetelucht verwarming (Truma) om ook in de lente en in het najaar comfortabel aan boord te kunnen vertoeven. Ook zonder walstroom is het aangenaam verblijven aan boord en blijft het gebruik van alle apparatuur gewaarborgd dankzij het Sunware zonnepaneel op het kajuitdak alsmede de 12 Amp. laadspoel in de motor. De lange wedstrijd Bulb kiel draagt bij aan de uitstekende zeileigenschappen, het jacht leent zich uitstekend om te varen op de Friese meren, het IJsselmeer en de Zeeuwse wateren.

De teak kuip is bijzonder ruim. Aan boord bevinden zich 4 slaapplaatsen, 2-pits gaskooktoestel, elektrische waterpomp met Plastimo 50 liter waterzak, jachttoilet (RM 69) en Gebo vluchtluik. Ze is voorzien van hoogwaardig beslag, zoals aluminium Neut mast- en giek en Spinlock stoppers, Bruce-Anker (7.5 kg) met loden ankerlijn en zwemtrap.

Voor meer informatie, bel Aad van Elst: 06 40433988

Het jacht is elk jaar voorzien van nieuwe antifouling en heeft elke winter binnen gelegen.

Doorvaarthoogte: 11 meter (inclusief marifoon antenne)

Ligplaats: Aalsmeer

Motor:

Buitenboordmotor, 2008 met in hoogte verstelbaar motorsteun Merk: Honda 8 Pklangstaart, elektrisch startend met 12 Ampère laadspoel Benzinetank: 12 liter

Tuigage:

Type: 7/8 Grootzeil en fok/ Dacron: Kool zeilmakers Baarn Lieren: Lewmar single speed 8

Navigatie en electronica:

Navigatieverlichting: 3 kleur toplicht/Aqua Signal (Led)

Kompas:(Plastimo Contest type 101)

Dieptemeter: Raymarine ST40

Marifoon: IComIC-M421 zeemarifoon

Navigatie: Garmin GPSMAP 78 Handheldmet aansluiting op marifoon locatiebepaing

Windvaan: Windex 10

Stroomvoorziening: Sunware zonnepaneel op kajuitdak