VKZ 50 jaar Jubileum

Jubileumweekend VKZ50

Dit uitgestelde lustrumevenement staat nu gepland voor het Hemelvaartweekend 2022.

Het jubileumweekeind vindt plaats op de Mooie Nel in Haarlem. De Haarlemse Jachtclub is onze gastheer.

In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

Donderdag 26 mei:
late middag en vroege avond aankomst (eventueel kranen tussen 15:00 en 17:00)
Opening van het weekend 19:00 uur met koffie en taart

Vrijdag 27 mei: 
gezamenlijk ontbijt, dagactiviteit op en rond het water, barbecue maaltijd.

Zaterdag 28 mei: 
(zelf ontbijt verzorgen), dagactiviteit (tocht per sloep naar centrum Haarlem, stadswandeling), eind middag officiële receptie/borrel, aansluiten Indische maaltijd en feestavond. 

Zondag 29 mei:
(zelf ontbijt verzorgen), afscheid, eventueel kranen.

Het inschrijfgeld voor het weekend (€ 42,50 per volwassene, € 17,50 voor kinderen van 6 – 13 jaar, kinderen jonger dan 6 gratis) is inclusief ontvangst met koffie of thee, ontbijt op vrijdag, twee maaltijden en alle activiteiten. Consumpties in de bar of op het terras zijn niet inbegrepen. Voor kranen geldt een apart tarief van € 50,- (in en uit).

Voor degenen die alleen op de vrijdag of op de zaterdag deelnemen zijn de tarieven € 20,- voor volwassenen, € 12,50 voor kinderen van 6-13 jaar en kinderen jonger dan zes jaar gratis.

Zoals ook aangegeven tijdens de laatste ledenvergadering vieren we dit feestje met elkaar. We doen graag een beroep op jullie om mee te helpen met een bardienst of andere hand- en spandiensten te verrichten. 

Het is in overleg met de havenmeester mogelijk om eerder met de boot aan te komen en/of langer in de jachthaven te blijven. Deze kosten zijn niet inbegrepen. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken, neem dan contact op met de havenmeester Clemens de Graaf, 06-33716379, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Je kan je tot en met 7 mei a.s. inschrijven.
Lukt dat onverhoopt niet, vraag dan per mail een inschrijfformulier op bij de jubileumcommissie.
Je inschrijving moet wel uiterlijk de 7e bij ons binnen zijn.

Als je je al ingeschreven hebt dan hoeft dat uiteraard niet nog een keer. De commissie neemt contact met je op over de betaling van het inschrijfgeld.

Heb je andere vragen of is iets niet helemaal duidelijk, neem ook dan contact op met de jubileumcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met het inschrijven verplicht je je ook tot het overmaken van het inschrijfgeld. Doe dit voor 16 mei 2022 op rekeningnummer NL 56 RABO 0149187084 t.n.v. VKZ, onder vermelding van je naam en Jubileum 2022.

De jubileumcommissie VKZ50

Evenement eigenschappen

Datum Evenement: donderdag 26 mei 2022 0:00
Einddatum evenement: zondag 29 mei 2022 0:00
Max. aantal Onbeperkt
Geregisteerd 34
Sluitdatum zondag 08 mei 2022
Organisator Jubileum commissie VKZ50
Locatie Haarlemsche Jachtclub (de Mooie Nel)
Login om te registreren
Deel dit evenement
 
 

Aankomende evenementen

Ga naar boven