VKZ 50 jaar Jubileum (UITGESTELD )

Jubileumweekeind VKZ50 uitgesteld!

Tot onze spijt moeten wij jullie melden dat het jubileumweekeind VKZ50 van 21 tot 24 mei 2020 in Haarlem niet door kan gaan. Zoals zojuist bekend gemaakt tijdens de persconferentie worden alle bijeenkomsten, samenkomsten en evenementen tot 1 juni 2020 verboden. 

We vinden het heel jammer maar staan volledig achter dit besluit. We hopen dat dit bijdraagt aan terugdringing van het aantal corona besmettingen en verdere verspreiding van dit virus. 

Van uitstel komt geen afstel. De jubileumcommissie gaat zich beraden wat een goede datum zou zijn om het weekeind alsnog plaats te laten vinden. Hemelvaart 2021??? We komen hier binnenkort op terug. We gaan nu eerst met de haven en cateraars in overleg.

Voor nu, pas op jezelf, pas op elkaar en blijf gezond! 

De jubileumcommissie 


 

 

Het bestuur heeft een jubileumcommissie samengesteld die de festiviteiten zal gaan vormgeven en organiseren. We stellen ons even aan jullie voor: Nina Hoogland, Teije van Vliet, Henk de Jong, Hilda de Ridder en Anita Oskam.

De inschrijving voor het VKZ-jubileumweekeind is vanaf nu geopend!

Leden, ereleden en donateurs kunnen zich via de website inschrijven voor het jubileumweekeind. Oud-leden zijn van harte uitgenodigd voor de receptie en feestavond en kunnen zich via de mail aanmelden.

Het jubileumweekeind vindt plaats op de Mooie Nel in Haarlem. De Haarlemse Jachtclub is onze gastheer.

 

Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

  • Donderdag 21 mei: vroege avond aankomst en opening van het weekeind
  • Vrijdag 22 mei, dagactiviteit op of rond het water, ’s avonds gezamenlijke maaltijd
  • Zaterdag 23 mei, dagactiviteit, eind van de middag receptie, aansluitend gezamenlijke maaltijd en feestavond
  • Zondagochtend 24 mei, afscheid 

Het inschrijfgeld voor het weekeind (euro 42,50 per volwassene) is inclusief ontvangst met koffie of thee, één ontbijt en twee maaltijden. Voor kinderen geldt een gereduceerd tarief. Eventuele eetwensen kun je aangeven op het inschrijfformulier. Lig- en eventueel stageld zijn inbegrepen. Je kan inschrijven voor het hele weekeind of alleen voor de vrijdag of zaterdag. 

Het inschrijfgeld dient voor 31 maart 2020 te zijn overgemaakt overgemaakt op rekeningnummer:
NL 56 RABO 0149187084 t.n.v VKZ. Onder vermelding van Jubiliem 2020 en uw naam. 

Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot kranen. De kosten hiervan (50 euro in- en uit) zijn niet bij het inschrijfgeld inbegrepen. Je kunt gebruik maken van walstroom tegen een vergoeding. Geef dit aan op het inschrijfformulier.

Het is mogelijk om eerder aan te komen en/of langer in Haarlem te blijven. Ook deze kosten zijn niet bij het inschrijfgeld inbegrepen. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken, neem dan contact op met de Havenmeester (Anja en Henk Dijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0633716379).

Inschrijven kan tot en met 15 maart 2020. We zien er naar uit jullie op het Jubileumweekeind te begroeten!

Kun je niet via de website inschrijven? Vraag per mail een inschrijfformulier op bij de jubileumcommissie. Heb je andere vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Neem ook dan gerust contact op met de jubileumcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De jubileumcommissie VKZ50

Evenement eigenschappen

Datum Evenement: donderdag 21 mei 2020 16:00
Einddatum evenement: zondag 24 mei 2020 23:55
Max. aantal Onbeperkt
Geregisteerd 32
Sluitdatum dinsdag 31 mrt 2020
Organisator Jubileum commissie VKZ50
Locatie Haarlemsche Jachtclub (de Mooie Nel)
Deel dit evenement
 
 

Aankomende evenementen

Rondje Noord Holland (UITGESTELD)
zondag 24 mei 2020 9:00
Van de zoete naar de zoute Wadden
zondag 14 juni 2020 9:00
Mossel feest maaltijd
zaterdag 25 juli 2020 0:00
Ga naar boven