Jaarvergadering

Locatie: 

Blocq van Kuffeler 
Oostvaardersdiep 20
1332 CR  Almere

Op 24 november a.s. hebben we onze jaarlijkse ledenvergadering. Waar het bestuur en commissies u vertellen hoe het afgelopen jaar in hun ogen is verlopen en wat de plannen zijn voor het nieuwe jaar.

Hier laat ook de penningmeester zien wat er met uw lidmaatschapsgeld is gedaan. De agenda en de stukken ter voorbereiding zullen u tijdig bereiken. De vergadering begint om 13.00 uur en duurt tot ca. 15.00 uur. 

"Kapitein van mijn geluk" is de titel van het boek dat Frieda Fernell geschreven heeft. Op een dag heeft zij samen met haar partner besloten om hun drukke bestaan in Nederland achter zich te laten en naar zee te gaan voor onbepaalde tijd. Zij nemen het roer van hun geluk in eigen hand. Vol goede moed beginnen Frieda en Léon aan hun reis met de zeilboot Puff, maar de droom blijkt doorspekt met hindernissen. Ontzag voor het weer, de golven en de angst voor de onmetelijke oceaan eisen hun tol.

Als afsluiting van onze ledenvergadering komt ze bij ons spreken over de hoogte en de dieptepunten van hun reis. Hoe ze hun keuzes moeten maken, koersen verleggen, angsten overwinnen, genieten van de vrijheid.  Klik hier meer informatie en de folder van Frieda.

Na de presentatie van Frieda is er gelegenheid haar boek te kopen. Het boek kost € 17,95. Betaling contant of via Tikkie. 

Afsluiten met een Indische maaltijd. 

Na de vergadering en de presentatie van Frieda is het ongeveer half 6 geworden. Tijd om te eten. Wij hebben daarom gezorgd voor een Indisch buffet.

Geeft u bij de aanmelding op de website aan met hoeveel personen u mee wil eten. De kosten voor de maaltijd bedragen 15 euro per persoon. Samenvattend programma:

13:00 tot 15:00 ledenvergadering

15:00 tot 15:15 pauze

15:15 tot 17:15 Frieda Fennell

17:30 tot einde Indisch buffet

Mogen wij ons verheugen op uw komst?

 

Evenement eigenschappen

Datum Evenement: zondag 24 nov 2019 13:00
Einddatum evenement: zondag 24 nov 2019 19:00
Max. aantal Onbeperkt
Geregisteerd 13
Sluitdatum donderdag 21 nov 2019
Organisator VKZ bestuur
Locatie Blocq van Kuffeler
Login om te registreren
Deel dit evenement
 
 

Aankomende evenementen

Jaarvergadering
zondag 24 nov 2019 13:00
Ga naar boven