Openingsweekend Haarlem

HaarlemsejachtclubBeste Leden,

We hebben het al eerder aangekondigd:
Hemelvaart 2023 openingsweekeind te Haarlem.

Van donderdagavond 18 tot en met zondagochtend 21 mei aanstaande zijn we weer welkom bij de Haarlemsche Jachtclub aan de Mooie Nel. We hebben een mooi programma samengesteld. Het weekeind draait om ontmoeten en samenzijn met nieuwe en oude vrienden, ervaringen delen en kennis opdoen. Jullie zijn het hele weekeind welkom maar kunnen ook voor een deel van het programma inschrijven. Op mooi weer kunnen we alleen maar hopen. Op een heel gezellig weekend kunnen we, gezien de ervaringen van vorig jaar, gelukkig wel rekenen! 

Het programma:

Donderdag 18 mei:

Aanvaren is de hele dag mogelijk, we starten het programma donderdagavond om 19:00 met palaver met koffie en thee. 

Vrijdag 19 mei:

We gaan met elkaar het water op en sluiten de dag af met een gezamenlijke BBQ. Grillmeister Bob is weer bereid gevonden de vuren op te stoken. Na de maaltijd kunnen we gezellig blijven hangen in het clubhuis voor een drankje, praatje en een spelletje.

Zaterdag 20 mei:

Piet Smit en Piet van der Burg organiseren een Praktijkdag zeilvaardigheden (zie hieronder). Jullie worden om 9:00 ontvangen met een kopje koffie/thee. In de middag organiseren we voor jullie een lunch. 

Het weekeind sluiten we af met een gezamenlijke Indische maaltijd en kunnen we wederom van het clubhuis gebruikmaken om onder het genot van een drankje ervaringen te delen. Als je overdag niet kunt, maar wel gelegenheid hebt om deel te nemen aan de Indische maaltijd, ben je ook van harte welkom.   

Zondag 21 mei:

Afscheid met kranen/thuisvaart of aansluitend rondje Noordholland.

Praktijkdag zeilvaardigheden: 

Tijdens deze dag wordt het varen met de Kolibri in praktijk beoefend. Ook voor de ervaren kolibrist is er genoeg kennis op te halen, door te geven en ervaringen te delen! Probeer met je schip aanwezig te zijn. Lukt dat niet maar wil je toch deelnemen?  Laat het via het inschrijfformulier weten, er is vast een plekje aan boord van een van de andere deelnemers. 

We starten met een havenprogramma met onderwerpen als bootuitrusting, optuigen, zeiltrim en inrichting en inventaris. Hierna gaan we in groepjes het water op voor diverse praktijkoefeningen. De praktijkdag wordt afgesloten met een wedstrijdje.

Heb je specifieke vragen en aandachtspunten? Vermeld deze dan op het inschrijfformulier of mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktische zaken:

Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro per persoon voor het hele weekeind of 15 euro per persoon voor een dag. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis.

Liggeld bedraagt 1,08 euro per meter per nacht. Dat betekent voor:

560 - 6,05
660 - 7,13
700 - 7,56
800 - 8,64
900 - 9,72
950 - 10,26

Het kranen bedraagt 24,40 in en uit. Wil je van het kranen gebruik maken? Wij nemen contact met je op om een tijdstip af te spreken. 

De mogelijkheden voor campers/caravan zijn beperkt. Kosten zijn gelijk aan het liggeld. 

Het is in overleg met de havenmeester mogelijk om eerder te komen of later weg te gaan. Hiervoor geldt het normale tarief van de jachthaven. Dit graag zelf met de Haarlemse Jachtclub regelen.

Het inschrijfgeld  dient voor 8 mei 2023 te zijn overgemaakt op de rekening van het de VKZ ( NL 56 RABO 0149187084) ovv Hemelvaart 2023 en je naam.

Vragen?

Heb je een vraag? Neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met Teije van Vliet via  0623036861

Enthousiast? 

Schrijf je voor 8 mei aanstaande in via deze website!

Evenement eigenschappen

Datum Evenement: donderdag 18 mei 2023 19:00
Einddatum evenement: zondag 21 mei 2023 12:00
Max. aantal Onbeperkt
Geregisteerd 14
Sluitdatum woensdag 10 mei 2023
Organisator Nina Hoogland en Teije van Vliet
Locatie Haarlemsche Jachtclub (de Mooie Nel)
Login om te registreren
Deel dit evenement
 
 

Aankomende evenementen

Algemene ledenvergadering
woensdag 01 nov 2023 0:00
Ga naar boven