Paard van Marken Trofee

 
Het PMT is al heel veel jaren een vaste waarde op de evenement kalender.
Het gaat om de wisselprijs, het schilderij van het Paard, met op de achterkant alle illustere winnaars van de afgelopen edities.
 
Dit jaar wordt weer de PMT georganiseerd. Op de 2e zaterdag van september wordt er vanuit Edam een prestatietocht gehouden. De start is om half negen ’s morgens, de tocht gaat over ca. 20 of 25 mijl en wordt uitgezet rekening houdend met de weersomstandigheden. De bedoeling is dat we in de loop van de middag weer binnen zijn. De bemanning van de boot die het “snelst” weer terug is krijgt de wisseltrofee, een schilderij van het Paard van Marken uitgereikt. Gerekend wordt met gecorrigeerde zeiltijden, deze zijn berekend volgens de SW-methode, dus alle schepen maken kans op de trofee.
Je kan vrijdag al terecht in de haven en zondag is het evenement voorbij.
Gebruikelijk was om zaterdagavond rond 18 uur een Chinees buffet op te stellen. Of dit nu weer mogelijk is moet, gezien de coronamaatregelen, nog bekeken worden.

 
Voorbehoud:
Dit evenement gaat alleen door indien de actuele regels van het RIVM dit mogelijk maken.
Dit evenement zal aan de hand van een actueel corona protocol georganiseerd worden waarover de deelnemers voor aanvang geinformeerd worden.
Als het evenement geen doorgang kan vinden worden de deelnemers hierover geinformeerd en zal dit ook kenbaar gemaakt worden op deze site.
 

Evenement eigenschappen

Datum Evenement: zaterdag 11 sept 2021 0:00
Einddatum evenement: zondag 12 sept 2021 0:00
Max. aantal Onbeperkt
Geregisteerd 8
Organisator Ad Groeneveld
Locatie Edam
Login om te registreren
Deel dit evenement
 
 

Aankomende evenementen

Winterwedstrijden op de Kaag
maandag 11 okt 2021 0:00
Singlehanded / Duohanded
zaterdag 16 okt 2021 0:00
Algemene Ledenvergadering
zondag 28 nov 2021 0:00
Ga naar boven